Plastikskilte & resopalskilte

Plastikskilte og resopalskilte til virksomheder. UV-resistente og slidstærke. Produceret efter dine ønsker i mange farver. Få et uforpligtende tilbud i dag.

plastikskilte og resopalskilte i mange farver
Customized design
UV-resistente og slidstærke
Ingen minimumsoplag

Gode nyheder: Du behøver ikke at spilde mere tid på at søge efter "plastikskilte"

… for du er kun få øjeblikke fra snart at have de plastikskilte, du skal bruge, i hænderne. Arbejdet? Det står vi selvfølgelig for. Du trykker bare på knappen.

LaserMan producerer de skilte i plastik og resopal, du skal bruge

Vi leverer industriskilte, logoskilte og mange andre typer plastikskilte. Se bare nogle af mulighederne her.

akryl plastikskilt

Plastikskilte

rødt resopalskilt med graveret tekst

Resopalskilte

skilt i blåt akrylplast

Akrylskilte

folieskilt med klister

Folieskilte

medarbejder
lasermans logo
medarbejder

Med vores erfaring er du sikret præsentable og holdbare plastikskilte

Vi har leveret skilte til virksomheder inden for et hav af brancher i mere end 23 år. Derfor kan vi også sikre dig en æstetisk og langtidsholdbar skilteløsning.

Fra det allerstørste logo til den allermindste tekst

Der findes ingen one-size-fits-all. Derfor leverer vi dine skilte på mål i den størrelse og form, du ønsker – med firmalogo, tekst, løbenumre, QR-koder eller noget helt femte.

UV-resistente, slidstærke og i et væld af farver

Vi producerer dine plastikskilte i UV-resistent akryllaminat (tilsvarende gammeldags resopal) i et hav af forskellige farver. Du kan få dem m/u skruehuller og bagsideklæb.

Bestil lige fra fem plastskilte til fem hundrede

Hos LaserMan har vi ingen minimumsantal pr. ordre (men med vores mængderabat bliver din stk.-pris billigst jo flere skilte, du bestiller på én gang).

Med graverede plastikskilte har du alle tænkelige muligheder

Se eksempler på de skilte i plast og akryl, vi har produceret for andre kunder her (… og forestil dig så dine egne skilte iblandt dem).

Et graveret plastikskilt er meget mere end dét – det er et redskab til at styrke din virksomheds forretning

Overhold lovkrav og sikkerhedsstandarder

Graverede skilte er permanente, så du kan være sikker på, at maskinel og anlæg altid overholder sikkerhedskravene.

Øg salgsværdien af dine produkter

Med plastikskilte kan du gøre produkter og maskinel sporbare og unikke – og dermed øge deres salgsværdi.

Tiltræk nye kunder og samarbejdspartnere

Plastikskilte er en flot måde at brande din virksomhed på over for nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

hvide resopalskilte med graveret qr-kode

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Vi tager den gule Nokia-telefon, når du ringer, og svarer som regel på din mail inden for 3 timer i vores åbningstid. Det kalder vi god, “gammeldaws” kundeservice.

Har du brug for at se en prøve på dine færdige skilte, før vi sætter produktionen i gang? Så kontakt os her for at høre nærmere.

Jo flere skilte, du bestiller på samme tid, jo bedre bliver din stk.-pris pr. skilt. Det synes vi er almindelig sund fornuft.

Du kan nemt og hurtigt få fat på os i vores åbningstider. Vi er nemlig kun et opkald eller en mail væk. Derfor holder vi dig også opdateret på din ordre, hvis noget ikke går som forventet, eller vi har behov for, at du godkender ændringer.

Vi ved, det er vigtigt for vores kunder, at de får deres ting til tiden. Derfor aftaler vi altid en konkret leveringstid med dig, når du bestiller – så du kan være sikker på at overholde dine deadlines.

Har du brug for løbende at få bestille skilte? Så sikrer en fast prisaftale dig altid den bedste pris.

Kontakt os her for at få mere at vide om prisaftaler.

Vi forstår vigtigheden af en pålidelig leverandør, som leverer til tiden

Vi har nemlig hjulpet virksomheder som din i mere end to årtier. Derfor ved vi også, at du sikkert gerne vil se en prøve, blive holdt opdateret og have din ordre til aftalt leveringstid.

Sådan fungerer det

Vi er med dig i hele processen. Fra den første indledende snak, og til du står med din færdige graveringsordre i hænderne.

Få et gratis tilbud

Kontakt os og fortæl, hvad din opgave drejer sig om, gerne så detaljeret som muligt. Så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

skilte der skal indgraveres

Godkend korrekturen

Godkend den grafiske opsætning eller evt. de prøver, vi har lavet i samråd med dig. Dernæst går vi i gang med at udføre din opgave.

test af skilte

Tag din ordre i brug

Afhent selv din færdige ordre hos os eller modtag den med post eller fragtmand til aftalt tid. Herefter kan du straks tage den i brug.

færdige graverede skilte

Har du spørgsmål om skilte i plastik?

Så find svaret i vores FAQ. Eller kontakt os og bliv klogere på, hvad der kan lade sig gøre, og hvad det koster (plus alt det andet, du sikkert spekulerer på).

Prisen på plastikskilte varierer. Det gør den, fordi ingen ordrer eller kunder er ens. Når vi udregner din pris, ser vi f.eks. på faktorer som skiltenes materiale, størrelse og kompleksitet. Få et tilbud her.

Nej, der er intet antal skilte, du som minimum skal bestille. Men med vores mængderabat bliver din stk.-pris altid billigst jo flere skilte, du bestiller på én gang.

Nej, når du bestiller plastikskilte, står vi både for at levere materialet og indgraverer skiltene for dig.

Har du allerede nogle skilte liggende, som du ønsker at få lasergraveret? Så klarer vi også det.

Kontakt os her for at få et tilbud.

Ja, når du bestiller stålskilte hos LaserMan, står vi for opsætningen af dit layout. Det er en fast del af vores arbejdsproces.

Foretrækker du, at vi bruger et vektoriseret layout designet af jeres egen grafiske afdeling? Så kan vi også sætte laseren op efter det.

Har du brug for at se en prøve på dine skilte? Så kontakt os for et tilbud på din opgave. Herefter arrangerer vi en prøvegravering.

LaserMan er fortrinsvis leverandør til virksomheder og andre erhvervskunder.

Som privatperson er du velkommen til at henvende dig med en forespørgsel, men bemærk dog, at vi ikke leverer enkeltstående dørskilte og lignende.

lasermans logo

Læn dig tilbage – og lad LaserMan tage hånd om dine plastikskilte

Aaahh… Kan du mærke det? Det er den afslappende følelse af, at din opgave er i hænderne på professionelle.

Aargau Advertising Agency Appenzell Ausserrhoden Advertising Agency Appenzell Innerrhoden Advertising Agency Basel-Landschaft Advertising Agency Basel-Stadt Advertising Agency Bern Advertising Agency Fribourg Advertising Agency Geneva (Cenevre) Advertising Agency Cenevre Advertising Agency Glarus Advertising Agency Graubünden Advertising Agency Jura Advertising Agency Lucerne (Luzern) Advertising Agency Neuchâtel Advertising Agency Nidwalden Advertising Agency Obwalden Advertising Agency Schaffhausen Advertising Agency Schwyz Advertising Agency Solothurn Advertising Agency St. Gallen Advertising Agency Thurgau Advertising Agency Ticino (Tessin) Advertising Agency Uri Advertising Agency Wallis Advertising Agency Vaud Advertising Agency Zug Advertising Agency Zurich (Zürih) Advertising Agency Aargau Werbeagentur Appenzell Ausserrhoden Werbeagentur Appenzell Innerrhoden Werbeagentur Basel-Landschaft Werbeagentur Basel-Stadt Werbeagentur Bern Werbeagentur Fribourg Werbeagentur Genf Werbeagentur Glarus Werbeagentur Graubünden Werbeagentur Jura Werbeagentur Luzern Werbeagentur Neuenburg Werbeagentur Nidwalden Werbeagentur Obwalden Werbeagentur Schaffhausen Werbeagentur Schwyz Werbeagentur Solothurn Werbeagentur St. Gallen Werbeagentur Thurgau Werbeagentur Tessin Werbeagentur Uri Werbeagentur Wallis Werbeagentur Waadt Werbeagentur Zug Werbeagentur Zürich Werbeagentur Switzerland Werbeagentur Schweiz Advertising Agency