OM OS

Hos LaserMan er vi stolte af vores mange års erfaring med dét, vi er gode til. Læs mere om os, om vores kompetencer samt om, hvor vi holder til i Aarhus her på siden eller følg os på Facebook og Instagram for at få opdateringer.

LaserMan: Din gravør i Aarhus

Leder du efter en lokal gravør i Aarhus? Så har du fundet det rette sted. LaserMans produktionslokaler, kontor og showroom finder du på Sintrupvej 2 i Brabrand. Du kan se, hvor på kortet det er her.

Du er velkommen til at kigge forbi vedrørende dit projekt, men allerhelst efter forudgående aftale. Det giver os nemlig tid til at sætte os ind i dine ønsker, så vi bedre kan rådgive dig, når du kommer på besøg. Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil komme forbi.

Lasergraverede træpaneler til orgel

Gravering i Århus (og København, Odense, Aalborg…)

Skal du i stedet bruge gravering i København, Aalborg eller Odense? Eller har du ikke mulighed for at komme og besøge os? Så kan LaserMan stadig være behjælpelig. Vi løser mange opgaver for kunder, der befinder sig andre steder i Danmark.

Ring til os for en snak omkring dit projekt i dag. Vi kan (næsten) altid finde en løsning, der passer dig, selvom du ikke befinder dig lige netop i Aarhus og omegn.

Giv os en Google-anmeldelse

5/5

Har du haft en god oplevelse med LaserMan som leverandør? Så anmeld os på Google! Vi er altid glade for at høre, hvad vores kunder synes, især hvis de er tilfredse med resultatet.

Lasergravering hos LaserMan

15 års erfaring med lasergravering

LaserMan ApS har mere end 15 års erfaring med lasergravering, gravering af skilte, laserskæring samt produktion af awards til prisuddelinger og andre festlige lejligheder.

I løbet af de sidste mange år har vi løst opgaver for både små og store kunder i erhvervslivet samt private, som alle sammen er vidt forskellige. Det stiller høje krav til kvalitet og god “gammeldaws” kundeservice, som vi sætter en ære i.

LaserMan lasergravering
Graverede træpaneler til kirkeorgel

LaserMans kompetencer

  • Lasergravering er Lasermans absolutte speciale. Det er med lasermaskiner, at næsten al vores produktion udføres.
  • Skiltegravering er et særligt alsidigt område, hvor der er næsten uanede muligheder.
  • Laserskæring kan bruges til et væld af både praktiske og kreative formål.
  • Awards kan laves i mange forskellige udformninger som et smukt minde om en særlig begivenhed.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave!