FAQ

Her kan du få svar på, hvad lasergravering koster, læse om LaserMans leveringstider og om, hvilke materialer, der kan lasergraveres. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os.

Lasergravering” er en betegnelse for en type indgravering, der udføres med laserteknologi. Læs meget mere om, hvordan man kan gravere ved hjælp af laserstråling på vores side om lasergravering.

Næsten alle materialer kan lasergraveres, men de materialer som er særligt godt egnede er metaller såsom stål, messing og aluminium, træ, læder, glas og mange typer plastik. Du kan se eksempler på, hvilke materialer vi tidligere har graveret på vores side om lasergravering.

Hvis du er usikker på, om dit materiale er velegnet til lasergravering, kan LaserMan udføre en prøvegravering. Med en prøvegravering er du nemlig langt mere sikker på, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Kontakt os på mail eller telefon for at aftale en prøvegravering.

Ja, hos LaserMan udfører vi sommetider en prøvegravering, før vi går i gang med den egentlige graveringsopgave. En prøvegravering kan f.eks. være relevant, hvis det drejer sig om et særligt vanskeligt materiale, en type overflade, vi ikke har arbejdet med før, eller hvis der er ganske specifikke krav til graveringen. Samtidig giver en prøvegravering den bedste indikation af, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud og sikrer, at vi kan stå inde for graveringens kvalitet.

Hos LaserMan er en prøvegravering som udgangspunkt uden beregning, fordi den indgår som en del af det samlede pristilbud på graveringsopgaven. Det betyder, at hvis du har fået udført en prøvegravering og efterfølgende ikke ønsker den egentlige graveringsopgave påbegyndt, bliver du kun faktureret for prøvegraveringen.

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i en prøvegravering eller har andre spørgsmål.

Som du måske har læst andre steder på vores hjemmeside, har LaserMan ikke nogen faste priser på lasergravering, laserskæring eller andre af de services, vi yder. Prisen på en opgave vil nemlig altid variere, fordi den afhænger af en række parametre, som er forskellige fra opgave til opgave.

Parametre, som kan have indflydelse på, hvad en opgave koster er f.eks. opgavens frekvens, volumen, materialet samt opgavens kompleksitet. Det er altid ud fra disse overvejelser og andre eventuelle krav du stiller til opgaven, at dit pristilbud beregnes.

Såfremt din virksomhed eller arbejdsplads har behov for at få udført opgaver løbende, har du mulighed for at indgå en fast prisaftale med LaserMan. Aftalen indgås ud fra de samme parametre, som ved en enkeltstående graveringsopgave, men du kan som regel få en bedre stykpris, når det gælder et længerevarende samarbejde.

Ring eller skriv altid til os for at få et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt eller hvis du har andre spørgsmål om priser.

Hos LaserMan ved vi, at dét at overholde leveringstider er vigtigt for vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på at levere kvalitet til tiden. I forbindelse med at du får et tilbud på din graveringsopgave, vil vi aftale en konkret leveringstid med dig, hvad enten du selv kommer og afhenter den færdige opgave på vores adresse i Brabrand, eller vi sender med post eller fragtmand til dig.

Hvor hurtigt vi kan færdiggøre din opgave afhænger både af opgavens omfang samt af ledig kapacitet i produktionen. Derfor er det svært at sige noget konkret om, hvor lang tid en opgave tager. Nogle opgaver kan f.eks. færdiggøres inden for to til tre dage, mens andre kan tage op til en uge eller mere. Det afhænger helt af opgavens omfang samt af førnævnte omstændigheder.

Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os direkte per telefon eller mail med dine ønsker. Med mindre du står og skal bruge den færdige opgave i dag, kan vi (næsten) altid finde en løsning, der passer til din tidsramme.

LaserMan forhandler ikke lasermaskiner til DIY eller hobby-indgravering. Bemærk også, at lemfældig omgang med lasermaskiner kan resultere i alvorlige synsskader eller andre legemsbeskadigelser. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det derfor, at lasergravering altid udføres af en erfaren og autoriseret gravør.

Har du stadig spørgsmål?

Så kontakt os for at få svar eller for et uforpligtende tilbud på din opgave!