FAQ | LaserMan

FAQ

Forside / FAQ

FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål her

Har du brug for svar på noget? Eller vil du vide mere om leveringstider, bestilling eller hvordan du får udført en prøve på lasergravering eller laserskæring? Så læs mere herunder og bliv meget klogere.

Kan du ikke finde svar på det du mangler, så kontakt os på telefon eller mail med dit spørgsmål eller for yderligere information.

LaserMan faq indgravering

Proces og produktion

Om LaserMans produktion, proces og materialer

“Lasergravering” er betegnelsen for en type indgravering, der udføres med laserteknologi. Lasergravering kaldes også “laserindgravering” og “lasermærkning”.

Graveringen foregår ved, at en lysstråle fokuseres gennem et optisk spejl og ned i et brændpunkt (ligesom et forstørrelsesglas, der fokuserer solens stråler).

Det er altså lyset, der laver selve indgraveringen. Det samme gælder for processen med læserskæring.

Læs mere og se mulighederne på siden om laser gravering.

Næsten alle materialer kan lasergraveres, men de overflader, som er særligt velegnede til indgravering er metaller såsom stål og messing samt træ, læder og mange typer plastik.

Hos LaserMan kan vi indgravere i et bredt udvalg af materialer og overflader. Se f.eks. vores side om indgraveringer for mere information.

Hvis du er usikker på, hvorvidt dit ønskede materiale er velegnet til lasergravering, så kontakt os på mail eller telefon for at aftale en prøvegravering.

Nej, LaserMan har ikke faciliteter til at indgravere smykker såsom vielses- og forlovelsesringe eller armbåndsure.

Benyt i dette tilfælde din lokale guldsmed.

LaserMan forhandler ikke lasermaskiner til DIY eller hobby-indgravering for hverken private eller erhvervskunder.

Lemfældig omgang med lasermaskiner kan resultere i alvorlige synsskader, og derfor bør lasergravering altid udføres af en autoriseret gravør.

Priser og levering

Om LaserMans priser, leveringstider og din bestilling

LaserMan har ikke faste priser på f.eks. lasergravering. Prisen afhænger nemlig af en  række parametre, som altid er forskellige fra opgave til opgave. Den pris du bliver tilbudt afspejles blandt andet af:

  • opgavens frekvens
  • opgavens volumen
  • materialevalg og eventuel efterbehandling
  • opgavens omfang og kompleksitet

Såfremt du har behov for at få udført opgaver løbende, har du mulighed for at indgå en fast prisaftale med LaserMan. Aftalen indgås ud fra de samme parametre, som ved en enkeltstående opgave, men du kan som regel få en bedre stykpris, når det gælder et længerevarende samarbejde.

Ring eller skriv altid til os for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt eller hvis du har andre spørgsmål om priser.

En prøvegravering eller -udskæring kan f.eks. være relevant, hvis din opgave drejer sig om et særligt vanskeligt materiale, en type overflade, vi ikke har arbejdet med før, eller hvis du har nogle specifikke krav, som graveringen skal opfylde.

Samtidig giver en prøvegravering den bedste indikation af, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det sikrer at du er tilfreds, og at vi kan stå inde for kvaliteten.

Hos LaserMan er en prøvegravering som udgangspunkt uden beregning, fordi den indgår som en del af det samlede pristilbud på din opgave. Skulle du ikke ønske at få opgaven udført efter du har modtaget en prøve, bliver du kun faktureret for prøvegraveringen.

Kontakt os derfor for et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du er interesseret i en prøvegravering.

Hos LaserMan bestræber vi os altid på at levere kvalitet til tiden. Derfor aftaler vi altid en konkret leveringstid med dig, når du accepterer pristilbuddet på din opgave.

Det gælder uanset, om du selv kommer og afhenter den færdige opgave på vores adresse i Brabrand, eller vi sender med kurer eller fragtmand til dig.

Hvor hurtigt vi kan færdiggøre din opgave afhænger af opgavens omfang samt af ledig kapacitet i produktionen. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os direkte per telefon eller mail.

LaserMan er primært en B2B-virksomhed, som servicerer erhvervskunder. Vi får dog også en del forespørgsler fra private omkring lasergravering o laserskæring.

Vi står gerne til rådighed for privatkunder, men med det forbehold, at vores produktion primært er rettet mod erhvervssegmentet.

Du er dog altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere eller for at få en pris på din opgave.

Har du stadig spørgsmål?

Så skriv til os i dag og få svar!