FAQ

Har du spørgsmål? Så kan det være, du kan finde svaret her. Hvis du ikke finder, hvad du leder efter, så kontakt os på mail eller telefon.

Bliv klogere på lidt af hvert

Få svar på dine spørgsmål lige her

Du kan læse om lasergravering på vores dedikerede side. Der kan du også finde svar på flere spørgsmål om netop denne teknik.

Hvorvidt du selv leverer materialet til din opgave, afhænger helt af, hvad du ønsker.

Bestiller du f.eks. graverede skilte hos LaserMan, leverer vi normalt materialet. Men har du dine egne skilte, som du ønsker indgraveret, er det også en mulighed.

Ring eller skriv til os og fortæl om, hvad du ønsker. Så kan vi sammen komme frem til den bedste løsning.

Hos LaserMan aftaler vi en konkret leveringstid med dig, når du accepterer pristilbuddet på din opgave.

Det gælder uanset, om du selv kommer og afhenter den færdige opgave på vores adresse i Brabrand, eller vi sender med fragtmand eller post til dig.

Hvor hurtigt vi kan færdiggøre din opgave afhænger af opgavens omfang samt af ledig kapacitet i produktionen. Kontakt os gerne for at høre om leveringstiden på din konkrete opgave.

Prisen på din opgave afhænger af forskellige parametre. Det gør den, fordi hver eneste ordre bliver udført efter dine ønsker og specifikationer.

Den pris, du bliver tilbudt, afspejles dog altid af opgavens omfang. Det inkluderer bl.a. opgavens kompleksitet, volumen, frekvens, materialevalg samt evt. grafisk arbejde, der skal udføres i forbindelse hermed.

Kontakt os vedrørende dit konkrete projekt for et pristilbud. Du er også altid velkommen til at få en uforpligtende snak med os om mulighederne.

En prøvegravering kan være aktuel, hvis du skal have lasergraveret et materiale, vi ikke har erfaring med, eller hvis der er særlige specifikationskrav til opgaven.

Med en prøvegravering har du et konkret eksempel på, hvordan resultatet kommer til at se ud.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om en eventuel prøvegravering. Så kan vi nemt og hurtigt aftale et tidspunkt.

LaserMan er primært leverandør til virksomheder og andre erhvervskunder. Vi står dog også til rådighed for private, men med det forbehold, at vores produktion er tilpasset erhvervssegmentet.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, vi kan hjælpe med din opgave – eller for at få et prisestimat.

Hjælpen er ikke langt væk

Er du stadig i tvivl om noget?

Udfyld kontaktformularen for at få svar på dine spørgsmål. Har du brug for svar med det samme? Så ring til os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.