Lasergravering

Lasergravering egner sig fantastisk til indgravering af træ, plast, glas, læder og mange forskellige metaller. Læs mere om mulighederne for laser gravering her eller kontakt os med dit graveringsprojekt i dag!

Hjem / Lasergravering

Lasergravering af alle overflader

Med lasergravering er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Det er nemlig muligt at lave indgraveringer i stort set alle materialer og overflader. Hos LaserMan kan du f.eks. få lasergraveret i metal, træ, plast og mange andre materialer. Vi udfører også laser skæring.

Klik på billederne herunder for at læse mere og se eksempler på lasergravering i de forskellige kategorier, eller kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit graveringsprojekt!

LaserMan lasergravering
Gravering i metal

Metal

Lasergravering i metal er én af LaserMans spidskompetencer. Vi graverer skilte, komponenter og mange andre ting i metal.

Lasergraveret træplade brugt som award til Årets Skovven 2018

Træ & Pap

Gravering i træ giver overfladen et smukt og organisk udtryk, som egner sig fantastisk til awards, skilte og mange andre formål.

Gravering af skilte

Skilte

LaserMan indgraverer både maskinskilte i rustfri stål, flotte messingskilte og mange andre typer skilte i både træ og plastik.

Graveret granitsten

Glas & Sten

Med lasergravering kan man også gravere i både glas, spejle samt mange forskellige typer sten for et flot og permanent resultat.

Læderstykker med tekst

Læder

Læder er et smukt og holdbart organisk materiale, som bliver særligt smukt, når det lasergraveres, hvad enten det er indfarvet eller ej.

Plastikskilt

Plast & Gummi

Plastik og gummi er alsidige materialer, som kan bruges til mange forskellige formål, når de bliver lasergraveret.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om laser gravering? Eller har du spørgsmål til priser på lasergravering, prøvegravering eller noget helt tredje? Så kontakt os i dag og fortæl om dit projekt!

Gravering hos LaserMan

For at vi kan udføre laser gravering for dig hos LaserMan, skal vi først lidt høre om, hvad du ønsker. Måske har du nogle specifikationer til opgaven, et layout, en maskintegning eller et specifikt materiale, du gerne vil have graveret.

Du er også velkommen til at kigge forbi, men helst efter forudgående aftale. Så kan vi nemlig meget bedre hjælpe dig, når du kommer på besøg. Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt, hvis du vil vide mere.

Lasergravering hos LaserMan
Lasergraverede træpaneler til orgel

Priser på lasergravering

Vil du gerne vide, hvad lasergravering koster? Det er der desværre ikke noget entydigt svar på, fordi det afhænger af, hvad du ønsker. Så kontakt os i dag og fortæl om, hvad du har brug for og få et uforpligtende pristilbud på din opgave!

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din graveringsopgave!