Lasergravering

Lasergravering i metal, træ, plast, glas, m.m. Få et resultat, du kan være stolt af. Kontakt os for en snak om dit projekt eller et uforpligtende tilbud.

Lasergravering maskine proces

Burde lasergravering ikke være så kompliceret?

Det kan være svært at finde den rigtige graveringsløsning. Muligheder og priser er uoverskuelige, og du spilder tid på lede efter en kompetent gravør online. Men sådan behøver det ikke at være.

Drømmeresultatet kan blive dit

Gør idé til virkelighed med lasergravering

Slip for spildtid

Gør din idé til virkelighed og slip for at spilde tiden på middelmådige løsninger.

Kom nemt i mål

Få eksperthjælp til din graveringsopgave og kom nemt i mål med dit projekt.

Fremstå knivskarpt

Fremstå knivskarpt med et æstetisk og præcist resultat, du kan være stolt af.

Forskellige laser indgraveret træsorter

Du bestemmer helt selv

Gravering til lige præcis dit formål

Når det kommer til indgravering med laser, er mulighederne nærmest uendelige. Derfor kan du få graveret præcis det, du ønsker.

Uanset om det gælder skilte til industribrug eller branding af dit firma, unikke awards til den helt særlige lejlighed eller laserskæring.

Indgravering i alle overflader

Gravering i metal, træ, og andre materialer

Lasergravering er velegnet til gravering i træ, plastik, glas, læder og mange forskellige metaller. Derfor kan du få indgraveret stort set alle materialer og overflader.

Er du i tvivl, om et materiale egner sig til lasergravering, så kontakt os for at høre nærmere om en prøvegravering. På den måde kan du være helt sikker på resultatet.

Kun fantasien sætter grænser

Indgravering af det, du ønsker

Med lasergravering er det (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få indgraveret.

Kom nemt i mål med dit projekt

Vi sørger for et resultat, du kan være stolt af

LaserMan har over 20 års erfaring med lasergravering. Og vi ved, at din tilfredshed afhænger af vores arbejde. Derfor leverer vi altid et resultat, du kan være stolt af.

Få professionel hjælp

Din opgave kræver omhu

Hos LaserMan ved vi, at laserteknologien ikke altid er så ligetil. Særligt ikke, hvis du har nogle konkrete krav, som graveringen skal opfylde.  Din opgave kræver omhu og grundighed. Derfor hjælper vi dig med en professionel løsning – som du kan være stolt af.

Gravering i læder forklæde
Indgravering af tekst i stål emner

Kom hurtigt i gang

Det behøver slet ikke være svært

Det kan være vanskeligt at overskue mulighederne, når det kommer til lasergravering og laserskæring.

Hos LaserMan hjælper vi dig med det praktiske, så du kan nyde resultatet. Det behøver nemlig slet ikke at være så svært at opnå det, du drømmer om.

Få et gratis tilbud og kom i gang allerede i dag.

Sådan gør du

Lasergravering i tre nemme skridt

01

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag for at få et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

02

Godkend bestillingen

Du godkender korrektur og eventuelle prøver, før vi går i gang med din bestilling.

03

Nyd resultatet

Modtag din færdige ordre i god tid før din deadline og vær stolt af resultatet.

Mulighederne er mange

Der er faktisk slet ikke så langt fra idé til virkelighed

Her kan du se nogle af de idéer, vi har hjulpet andre kunder med at gøre til virkelighed. For heldigvis er det slet ikke så vanskeligt, som du måske tror.

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du brug for en snak?

Uanset om du skal have udført et stort projekt eller en enkeltopgave, er vi med dig hele vejen.

Indgraveringer kan gå galt...

Undgå at ende med et dårligt resultat

Lasergravering er en disciplin, der kræver omhu og grundighed for, at resultatet bliver knivskarpt. Det er ikke alle og enhver, som kan levere det.

Få professionel hjælp og undgå at ende med et middelmådigt – eller ligefrem dårligt resultat.

Få et resultat, du kan være stolt af

Gør idé til virkelighed med laser gravering

Professionel gravering sikrer resultatet

Det bør være nemt at forvandle dine gode idéer til virkelighed. Med en professionel graveringsløsning får du:

Få et tilbud på din graveringsløsning

Kom nemt i gang og hurtigt i mål med dit projekt. Start i dag med at uforpligtende tilbud på din opgave.

Lasergravering af logo i metal skilte

Kom nemt i mål med dit projekt

Hør mere om laser gravering eller få tilbud

Har du spørgsmål om lasergravering? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Så ring eller skriv til os – og kom nemt og hurtigt i gang.

Få svar på dine spørgsmål

Bliv klogere på lasergravering

Lasergravering er en graveringsmetode, der udføres med laserteknologi. Graveringen foregår ved, at en lysstråle fokuseres gennem et optisk spejl og ned i et brændpunkt (ligesom et forstørrelsesglas, der fokuserer solens stråler).

Det er altså lyset, der laver selve indgraveringen.

Lasergravering bliver også kaldt “lasermærkning”, “lasermarkering” eller “laserindgravering”. Disse udtryk dækker alle over den samme metode.

Den primære forskel på de to typer lasergravering er, at YaG-gravering kun ændrer materialets molekylestruktur i overfladisk grad, mens en CO2-laser kan gå dybere ned i overfladen.

YaG-lasergravering anvendes derfor typisk på metaloverflader, mens CO2-laseren er velegnet til organiske materialer såsom træ og læder.

Næsten alle materialer kan lasergraveres. De mest velegnede til lasergravering er dog metaller, f.eks. stål og messing, samt træ og mange forskellige typer plastik. Andre populære materialer er læder, glas og sten, f.eks. granit.

Hvis du er usikker på, hvorvidt et givent materiale er velegnet til laserindgravering, så kontakt os for at aftale en eventuel prøvegravering.

Til forskel fra andre mærkningsmetoder, f.eks. brændemærkning, er laser gravering både præcist, præsentabelt og permanent.

Det betyder, at graveringen både bliver detaljeret, æstetisk og langtidsholdbar. Med lasergravering er du også sikret en mere økonomisk løsning, fordi graveringen ikke forsvinder over tid og dermed ikke skal vedligeholdes.

Prisen på lasergravering varierer. Det gør den, fordi hver eneste ordre bliver udført efter dine ønsker og specifikationer.

Den pris, du bliver tilbudt, afspejles af en række parametre, som afhænger af opgavens omfang. Det er f.eks. opgavens kompleksitet, volumen, frekvens, materialevalg samt evt. grafisk arbejde, der skal udføres i forbindelse hermed.

Hvis du har behov for løbende at få udført laser gravering, har du mulighed for at indgå en fast prisaftale med LaserMan.

Kontakt os vedrørende dit konkrete projekt for et pristilbud. Du er også altid velkommen til at få en uforpligtende snak med os om mulighederne.

En prøvegravering kan være aktuel, hvis du skal have indgraveret et materiale, vi ikke har erfaring med, eller hvis du f.eks. har særlige specifikationskrav til opgaven.

Med en prøvegravering kan du være helt sikker på det endelige resultat.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om en eventuel prøvegravering.

LaserMan råder ikke over faciliteter til at indgravere smykker som f.eks. vielses- og forlovelsesringe, armbåndsure og lignende.

LaserMan forhandler ikke lasermaskiner til hverken professionel brug eller til DIY/hobby-indgravering.

Lemfældig omgang med lasermaskiner kan resultere i alvorlige syns- og legemesskader. Derfor bør lasergravering altid udføres af en professionel gravør.