Lasergravering

Lasergravering egner sig super godt til en lang række overflader, f.eks. træ, plast, glas, læder og mange forskellige metaller. Få et overblik over, hvad Laserman blandt andet kan gravere her eller kontakt os med dit graveringsprojekt.

Lasergravering i stålplader

Hvad er lasergravering?

”Lasergravering” er en graveringsmetode, der udføres med laserteknologi. Graveringen foretages med en lasermaskine. Her fokuseres en lysstråle igennem et optisk spejl og ned i et brændpunkt (lidt ligesom et forstørrelsesglas, der fokuserer solens stråler ned på græsplænen). Det er altså lyset, der laver selve indgraveringen.

Der findes flere forskellige typer laser gravering, også kaldet lasermærkning, som du kan læse mere om længere nede på siden. Fælles for dem er dog, at indgraveringen er hurtig, permanent og langtidsholdbar.

Lasergravering: Alsidig, præcis og detaljeret

Med lasergravering (af nogle også kaldet ’laserindgravering’) kan man gravere næsten alle materialer og overflader. Laser gravering er særdeles præcis og detaljeret, og processen er derudover både hurtig, støvfri og skånsom mod emnet.

Med lasergravering kan du få flotte awards, praktiske maskinskilte, udskæringer i akrylplast eller noget helt fjerde. Se bare nogle af de mange muligheder for lasergravering på denne side.

Gravering af træ, metal, plast m.m.

Med lasergravering er det (næsten) kun fantasien, der sætter grænser! Hos Laserman kan vi gravere i stort set alle overflader blandt andet:

• Træ – Gravering i træ kan både få et rustik og organisk udtryk eller være mere stringent, alt efter ønskerne og den træsort, som bruges. Fælles for lasergravering i træ er dog, at træets årer vil være synlige og give et helt unikt udseende.

• Metal – Lasergravering i metal er én af Lasermans spidskompetencer. Vi graverer blandt andet maskinskilte, skilte til awards og mange andre ting i metal.

• Glas – Indgravering af glas kan være en flot løsning til eventet, firmafesten eller en anden særlig lejlighed. Gravering af glas med laser giver ofte et næsten sandblæst resultat, som fremstår flot og præsentabelt.

• Læder – Udskæring og indgravering kan være et flot og stilfuldt alternativ til prægning i læder. Laser gravering giver nemlig mulighed for mere detaljerede designs og kreative udfoldelser end den normale læderprægning.

• Plast – Lasergravering i plastikoverflader kan være en praktisk løsning for mange virksomheder til opmærkning af diverse maskiner og udstyr.

Vil du vide mere?

Har du brug for mere information om priser, mulighederne inden for lasergravering eller vil du have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Så ring eller skriv til os og hør mere:

info@laserman.dk

31 70 34 11

Lasergravering af skilte

Skal du have lasergraveret ét eller flere skilte? Så se vores side om skiltegravering i menuen. Laserman graverer blandt andet skilte i træ og plastik samt messingskilte, stålskilte og aluminiumsskilte.

Hvis du ikke selv står og har stålskilte eller messingskilte kan vi foruden selve indgraveringen også levere skiltene i mange forskellige størrelser og udformninger.

Gravering af metalskilte med tekst

Metalskilte

Vi lasergraverer mange forskellige typeskilte i metal, og vi kan håndtere variable data.

Træskilte

Træskilte med tekst og logo er en smuk måde at profilere firmaet på. Kan graveres med mange designs.

Hvidgrå lasergraverede skilte i akrylplast med tekst

Plastikskilte

Plastikskilte er både praktiske og præsentables og kan graveres i et væld af udgaver.

Award i akrylplast med farvet baggrund

Gravering og produktion af awards

Skal du bruge en plakette, et skilt eller noget tredje til en helt særlig lejlighed? Laserman indgraverer og producerer awards til forskellige festlige lejligheder, f.eks. jubilæer og prisoverrækkelser.

Awards kan laves i flere forskellige udformninger, hvad enten det er i træ, metal eller plastik. F.eks. producerer vi awards i akryl, men en award kan også bestå af et simpelt træskilt eller en metalplade, som modtageren kan beholde som evigt minde om begivenheden.

Graveret metalskilt med tekst

Stålskilt som award

Lasergravering kan f.eks. bruges til at lave flotte awards i stål og messing.

Award i træ

Awards i træ er super flotte. Dette træskilt er brugt som award til "Årets Skovven" 2018.

Akrylopsats

Hos Laserman kan vi også producere helt unikke awards som denne akrylopsats.

Har du brug for en snak?

Har du brug for en snak om dit projekt? Måske har du nogle særlige specifikationer, idéer til layoutet eller spørgsmål om lasergravering? Så ring til os i dag på:

31 70 34 11

YaG- og CO2-lasergravering

Laserman udfører både YaG- og CO2-lasergravering samt laserskæring. Forskellen på de to graveringsmetoder er, at YaG-graveringen kun ændrer materialets molekylestruktur i overfladisk grad, mens en CO2-gravering kan gå langt dybere ned i overfladen.

YaG-lasergravering anvendes typisk på metaloverflader, mens CO2-graveringen er velegnet til organiske materialer såsom træ og læder samt til laserudskæring. Hvad enten graveringen er udført med YaG- eller CO2-laser, er resultatet et praktisk, præsentabelt og holdbart resultat.

Lasergravering og -skæring

Udover lasergravering udfører Laserman udfører også laserskæring. Hos Laserman kan vi skære i de fleste bløde materialer som træ, akrylplast, læder og pap.

Akrylplast er særligt velegnet til laserskæring. Her kan der laves flotte awards eller udskæringer, som kan bruges til et væld af praktiske formål. Tag kontakt til os, hvis du vil vide mere om laserskæring.

15 års erfaring med lasergravering

Laserman har mere end 15 års erfaring med laser gravering. Vores produktionslokaler, kontor og showroom finder du på Sintrupvej 2 i Brabrand vest for Aarhus.

Hvis du vil vide mere om priser, prøvegravering eller leveringstider, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dit projekt.

Kontakt os

Kan du ikke se den løsning, du har brug for? Så kontakt os og fortæl om dit projekt. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi elsker udfordringer!