Cookie- og privatlivspolitik | LaserMan

Privatlivspolitik

Her kan du læse nærmere om LaserMans cookies- og privatlivspolitik. Kontakt os via kontaktsiden, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål eller ønsker mere information.

Hjem / Privatlivspolitik

Introduktion

Hos Laserman respekterer vi dit privatliv og indsamler og behandler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, heriblandt Persondataforordningen (trådt i kraft maj 2018) og Databeskyttelsesloven.

Når du besøger vores website og accepterer vores cookie- og privatlivspolitik, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises når du f.eks. foretager en Google-søgning. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om din brug af vores website, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet (se eventuelt mere under afsnittet “cookies”).

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, til hvilke formål vi bruger de indsamlede data samt hvordan vi behandler dine personoplysninger. Du kan endvidere læse nærmere om, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af dine personoplysninger.

Vi gør vores ypperste for at efterleve al gældende lovgivning omkring dataindsamling- og opbevaring for at sikre os, at dine data kun bliver brugt til det, som du har givet samtykke til. Derfor har vi herunder forsøgt at være så transparente som muligt omkring dette. Det er dog vigtigt at du ved, at du altid er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få slettet dine personoplysninger.

Cookies-politik

Hvad er ”cookies”?

”Cookies” er en lille tekstfil, der gemmes i browseren på din computer, tablet eller smartphone med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer ud fra din adfærd på en given hjemmeside. Cookies gør det således muligt at individualisere oplevelsen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre.

Hvorfor og hvordan bruger vi cookies?

Vi anvender cookies for at kunne give dig en bedre brugeroplevelse på vores hjemmeside. Vi benytter blandt andet cookies for at kunne se, hvor mange besøg der har været på hjemmesiden, og hvor mange undersider vores brugere besøger. Cookies er f.eks. også det værktøj, der gør at din browser husker vores hjemmeside og eventuelle indstillinger, du har valgt.

Bloker eller slet cookies

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer muligvis blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Se f.eks. denne vejledning, hvis du ønsker at blokere eller slette dine cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Dataindsamling

Hvilke data indsamler vi?

Når du besøger Lasermans hjemmeside, indsamler vi kun de data, som du giver samtykke til. Via hjemmesiden kan vi f.eks. bede dig om samtykke til indsamling af:

“Personlige data” – personlige data er de informationer, der kan bruges til at identificere dig som person, eller som er unikke for dig. Det kan f.eks. være dit navn, din e-mailadresse eller dit telefonnummer. Det er informationer du f.eks. giver samtykke til at afgive, når du udfylder en kontaktformular via hjemmesiden

“Ikke-personlige data” – ikke-personlige data er informationer, der ikke kan bruges til at identificere dig som person. Det kan f.eks. være, hvilken browser du har besøgt vores hjemmeside med, i hvilken landsdel din IP-adresse befinder sig eller hvor ofte du besøger hjemmesiden. Du bliver bedt om samtykke til vores indsamling af ikke-personlige data, når du f.eks. giver samtykke til brugen af cookies på hjemmesiden (læs mere under afsnittet “cookies”).

Vi indsamler som udgangspunkt ikke “personfølsomme data” via hjemmesiden eller i forbindelse med andre online marketingstiltag. Personfølsomme data kan f.eks. være oplysninger vedrørende din religiøse overbevisning, etnicitet, seksuelle orientering eller dit CPR-nummer. For det tilfælde, at vi nogensinde begynder at indsamle personfølsomme data, vil vi gøre dig strengt opmærksom på dette, før du udleverer disse oplysninger, og denne Privatlivspolitik vil blive opdateret med klar og tydelig information herom.

Hvordan indsamler vi data?

Hos Laserman indsamler vi data på to forskellige måder: direkte og indirekte. Uanset om du har givet os direkte adgang til dine data, eller de er indsamlet indirekte under dit besøg på hjemmesiden, vil disse data kun blive lagret i en afgrænset periode.

Direkte dataindsamling – vi indsamler data direkte, og du giver samtykke til denne indsamling af dine oplysninger, når du f.eks.:

  • Udfylder en kontaktformular
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Besvarer brugerundersøgelser og lignende

Indirekte dataindsamling – vi indsamler også data indirekte, når du besøger vores hjemmeside (ligesom det er tilfældet på stort set alle andre hjemmesider). Første gang du besøger vores hjemmeside bliver du nemlig bedt om at give samtykke til brugen af cookies. Cookies er med til indirekte at indsamle data om din og andre brugeres adfærd på hjemmesiden. Disse data bliver automatisk overført til Google Analytics, som er et program til statistik og brugerindsigt. De data vi indsamler indirekte kan f.eks. give os oplysninger om:

  • Hvor mange brugere, der besøger hjemmesiden
  • Hvilken landsdel eller by brugerne besøger vores hjemmeside fra
  • Hvilken browser hjemmesidens brugere benytter
  • Hvor mange brugere der ringer til os via hjemmesiden

Her er det vigtigt at bemærke, at de data, der indsamles indirekte, ikke kan bruges til at identificere dig som person. Når vi indirekte indsamler oplysninger om vores brugeres aktiviteter på hjemmesiden, kan vi altså ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller andre personlige oplysninger om dig.

Hvorfor og hvordan bruger vi indsamlede data?

Vores indsamling og brug af data foregår altid med det formål at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og dermed vores forretning. Heriblandt kan der være mange specifikke grunde til, hvorfor og hvordan vi bruger de data, vi indsamler. Herunder kan du finde nogle relevante eksempler:

  • For at skabe en bedre brugeroplevelse på vores hjemmeside. Vi kigger f.eks. på, hvordan vores brugere færdes på hjemmesiden og hvordan de agerer, for at vi kan gøre den lettere for dig at finde rundt på.
  • For at vise dig markedsføring på et andet tidspunkt eller via et andet medie. Det kan dog også være for at udelukke dig fra vores markedsføring, hvis du allerede er kunde hos os.
  • For at kunne besvare din henvendelse til os. Vi bruger kun personlige oplysninger såsom dit navn, e-mail eller telefonnummer, som du har afgivet direkte, så vi kan besvare eller korrespondere med dig omkring din henvendelse.
  • For at afholde statistik på hjemmesiden og andre marketingaktiviteter. Vi bruger også den indsamlede data til at afholde statistik, så vi blandt andet kan se hvor mange daglige, månedlige og årlige besøgende vores hjemmeside genererer.

Databehandling- og opbevaring

Sådan passer vi på dine data

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven. Derfor vil vi heller aldrig dele dine data med andre med mindre det er påkrævet af lovgivning.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb og fakturaer vha. vores CRM-system. Vi har indgået databehandleraftaler med disse tredjeparter, hvilket er vores garanti for, at de ligeledes overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Få adgang til, rediger eller slet dine data

Du er altid velkommen til at kontakte os og få at vide, hvilke data vi har omkring dig og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker dette. Vi håber, at ovenstående har givet dig en god indsigt i hvorfor, hvordan og hvorledes vi bruger de data vi indsamler via vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke data vi har om dig eller få dem slettet kan dette ske ved henvendelse til:

Laserman ApS

CVR-nr.: 10026512

Adresse: Sintrupvej 2, DK-8220 Brabrand

Tlf.nr.: +45 31703411

E-mail: info@laserman.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.