privacy policy

Privacy policy – collection and use of personal data

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Laserman ApS
CVR-nr.: 10026512
Sintrupvej 2
8220 – Brabrand
Tlf.: 12345678
E-mail: email@adresse.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare/service.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Kontakt information / udgiver
Laserman ApS
CVR-nr.: 10026512
Sintrupvej 2
8220 – Brabrand
Tlf.: 12345678
E-mail: email@adresse.dk
Introduktion – til dig der besøger os

Hos Laserman arbejder vi med cookies på vores hjemmeside for at give dig en bedre oplevelse på vores hjemmeside og gøre det hele lettere for dig.
Cookies er et lidt mere kompleks begreb, men helt basalt er det små ‘programmer’, der indhenter data omkring din adfærd på en given hjemmeside. Vi benytter det bl.a. for at kunne se, hvor mange besøg der har været på vores hjemmeside og se, hvor mange undersider de besøger; for at kunne gøre brugeroplevelsen bedre. Der er mange steder, hvor man kan drage nytte af cookies, når man administrerer en hjemmeside.

Derudover samler vi også data ind fra vores hjemmeside, hvis du eksempelvis udfylder en kontaktformular; så gemmer vi denne data, så vi kan bruge den hensigtsmæssigt: altså for at kunne tage kontakten tilbage til dig.

GDPR / Persondataforordningen træder i kræft d. 25. maj 2018, og vi gør vores ypperste for at efterleve denne og sikre os, at din data kun bliver brugt til det, som du giver os samtykke til.

Vi prøver herunder at være så transparente, som vi kan for at give dig et godt indblik i, hvordan vi indhenter din data, og hvordan vi håndterer den.

Det er vigtigt at forstå, at du altid er velkommen til at skrive til os for at stille spørgsmål til vores cookie og privatlivspolitik.

Hvad indsamler vi?

Vi indsamler kun den data, som du selv giver samtykke til, når du besøger vores hjemmeside.

Vi kan spørge dig efter:
• “Personlig data” – dét, der defineres som Personlig data er det, som kan identificere dig som person, eller som kan være unikt for dig. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller telefonnummer.
• “Anden information” – det kan eksempelvis være dit firmanavn, branchen du arbejder i eller hvilken browser du har besøgt vores hjemmeside med.
• Vi indsamler som udgangspunkt ikke “Følsom Data”. Dette indebærer data omkring din personlige holdninger, religiøse overbevisning, race eller etnicitet mv. Hvis vi skulle gøre dette, vil vi gøre dig strengt opmærksom på det, inden du udleverer sådanne data.

Hvordan indsamler vi denne data?

Vi indsamler dataen på to forskellige måder. Direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data giver du os eksempelvis:
• Hvis du udfylder en formular på vores hjemmeside (uanset hvilken vil dataen blive lagret i en afgrænset periode)
• Skriver til os via. evt. chatmodul på hjemmesiden
• Svarer på undersøgelser eller lign. fra os

Indirekte indsamler vi helt automatisk, når du besøger vores hjemmeside. Den første gang du besøgte vores hjemmeside (og mange andre hjemmesider) siger du “OK” til, at vi må bruge cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på vores hjemmeside og tjenester. Det kan eksempelvis være:
• Trafikdata (digital)
• Lokation
• Browser

Blandt andre ting, som ikke kan identificere dig som person, men hjælper os til at vide, hvor mange besøgende vi har på vores hjemmeside, hvor mange der har taget kontakt eller har gjort et køb for at holde statistik.

Vi kan ikke identificere enkeltpersoner med denne data, men bliver blot automatisk overført til et program, der hedder “Google Analytics”, som du kan læse mere om her: Google Analytics

Hvis du nogensinde vil have et overblik over, hvilke cookies vi (og andre) bruger, så kan du finde guides til de forskellige browsers her: Håndtér Cookies

Vil du gerne vide, hvilke cookies der ofte er anvendte, kan du se mere på danskemedier.dk

Hvorfor/hvordan bruger vi den information vi indsamler?

There can be many reasons why and how we use the data we collect. Below are a couple of reasons.

• To create a better experience on our website. We may be looking at how to navigate our website so that we can update our website later to make it easier for you to find around.
• It may be to show you marketing for one of our products at another time or media. On the contrary, it may also be to  exclude  you from our marketing if you have already purchased our product.
• In order to respond to your possible inquiry with us.
• To know how many daily, monthly and yearly visitors we have on our website.

There are many reasons why we collect data, and basically it is to try to make our business better so that we can always enhance the experience for our customers / visitors to our website.

Access, edit and delete your own data

You are always welcome to contact us and find out what kind of data we have about you and possibly have it deleted if you wish.

We’ve written everything above to be so transparent about the data we collect through. our website and we hope that it has given you a good insight into why, how and how we use the data we collect through. our website.

We take good care of your data and were never able to share or sell it.