Gravering i stål

Skal du have indgraveret noget i børstet eller rustfri stål? Så se nogle af de mange muligheder her på siden eller kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Gravering af alt i stål

Hos LaserMan graverer vi dagligt i både rustfri og børstet stål i form af f.eks. maskinkomponenter og stålskilte. Stål er et ideelt materiale til lasergravering, og vi kan gravere i stort set alle emner i stål, hvad enten de er runde, buede eller flade.

Gravering i stål giver et permanent og stort set uopslideligt resultat, som egner sig glimrende til et væld af formål. Se nogle få eksempler på det, du kan få graveret i stål hos LaserMan i galleriet herunder.

Mærkeplader med CE-opmærkning i børstet stål

Rustfri stål

Gravering i rustfri stål er en praktisk og holdbar løsning. Du få graveret næsten alt i rustfri stål hos LaserMan.

Børstet stål

Børstet stål er en flot og præsentabel overflade til indgravering af f.eks. logo, firmanavn, årstal og meget mere.

Komponenter

Vi har stor erfaring med gravering af maskinkomponenter i stål. Få serienummer, logo eller andre vigtige data graveret direkte på emnet.

Runde stålflader

Få indgraveret runde stålflader med tekst, logo eller et unikt design som på denne plade, som er én af delene til et lasergraveret solur.

Cylindere

Med vores særlige fikstur kan det lade sig gøre at indgravere cylindere samt andre runde og buede emner i både børstet og rustfri stål.

Stålplader

Mange virksomheder bruger stålplader af forskellig art i maskiner eller til opmærkning. Få graveret vigtige informationer direkte på overfladen.

Stålskilte

Stålskiltet er både en praktisk og præsentabel løsning til mange formål. Se mange flere eksempler på graverede skilte i stål ved at klikke på linket.

Maskin- og typeskilte

LaserMan producerer maskin- og typeskilte af stål i både større og mindre oplag. Klik på “læs mere”-linket og se mange flere eksempler.

Awards i stål

Med lasergravering er det muligt at få graveret flotte awards i stål og mange andre materialer. Se mere på vores dedikerede side om awards.

Vil du vide mere?

Kan du ikke se noget i galleriet, som matcher dét, du har brug for? Eller har du spørgsmål vedrørende gravering af stål eller andre metaller? Så kontakt os i dag og fortæl om dit projekt!

Gravering i stål hos LaserMan

Ingen kunder har de samme behov, så derfor producerer LaserMan altid kundetilpassede graveringsløsninger. Det betyder, at du kan få graveret lige præcis det du ønsker på stort set alle overflader i stål.

F.eks. kan du få graveret flotte stålplaketter til events, metalplader, maskinkomponenter, skilte samt meget andet i stål. Kontakt os for at høre meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Typeskiltei stål
Gravering i skilt

Priser på stålgravering

Vil du gerne vide, hvad gravering af overflader i stål koster? Det afhænger helt af, hvad du ønsker og af opgavens omfang. Så kontakt os i dag og fortæl om, hvad du har brug for og få et uforpligtende pristilbud!

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt os i dag med spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på din opgave!