Gravering i aluminium

Skal du have indgraveret komponenter eller andre emner i aluminium? Så se nogle af de mange muligheder her på siden eller kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Gravering af overflader i aluminium

Hos LaserMan kan du få lasergraveret et væld af forskellige emner i aluminium. Aluminium og andre overfladebehandlede metaller egner sig nemlig godt til lasergravering.

Gravering i aluminium giver et permanent og stort set uopslideligt resultat, som er ideelt til f.eks. maskinkomponenter eller opmærkning. Se eksempler på, hvad du blandt andet kan få graveret i aluminium i galleriet herunder.

Gravering i metal

Komponenter i aluminium

Få specifikationer og andre vigtige data graveret permanent på maskinkomponenter i aluminium.

Overfladebehandlet aluminium

Med lasergravering er det muligt at gravere alu-emner, som er behandlet med farve som disse komponenter.

Aluminiumplader

Hos LaserMan har vi mange kunder, der få graveret plader eller andre komponenter i sort aluminium som disse.

Alu-plaketter

Plaketter i aluminium kan med fordel indgraveres til kollegaens jubilæum eller andre særlige lejligheder. Se flere skilte og plaketter ved at følge linket.

Aluminiumskilte

Sorte aluminiumskilte er både en praktisk og præsentabel løsning til mange formål. Se mange flere eksempler på graverede skilte i aluminium ved at klikke på linket.

Awards i aluminium

Med lasergravering er det muligt at få graveret flotte awards i aluminium og mange andre materialer. Se mere på vores dedikerede side om awards.

Vil du vide mere?

Kan du ikke se noget i galleriet, som matcher dét, du har brug for? Eller har du spørgsmål vedrørende gravering af aluminium eller andre metaller? Så kontakt os i dag og fortæl om dit projekt!

Gravering af aluminium hos LaserMan

Hos LaserMan er vores indgraveringer i aluminium altid kundetilpassede, fordi ingen af vores kunder er ens. Det betyder, at du kan få graveret præcis det du ønsker på mange forskellige emner i aluminium og andre overfladebehandlede metaller.

F.eks. kan du få graveret flotte skilte, maskinkomponenter, awards og meget andet. Kontakt os for at høre meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Priser på alu-gravering

Vil du gerne vide, hvad gravering af overflader i aluminium koster? Det afhænger helt af, hvad du ønsker og af opgavens omfang. Så kontakt os i dag og fortæl om, hvad du har brug for og få et uforpligtende pristilbud!

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt os i dag med spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på din opgave!