Gravering i læder

Gravering i læder for virksomheder. Både natur- og indfarvet læder. Bedre end læderprægning. Få et uforpligtende tilbud på din opgave i dag.

gravering i læder
Customized layout
Indfarvet og naturlæder
Alle ordrestørrelser
læder til gravering

Har du ledt og ledt online efter en gravør, der kan håndtere læder?

Så er din søgen nu slut. Du er nemlig kun få øjeblikke fra at forvandle dine læderting til et lasergraveret mesterværk. Arbejdet? Det står vi for. Du trykker bare på knappen.

LaserMan indgraverer et hav af genstande i læder for din virksomhed

Vi tager os af dine læderforklæder, plader beklædt med læder og meget andet. Se nogle få af mulighederne her.

medarbejder
LaserMan ApS
medarbejder

Med vores erfaring er du sikret en æstetisk indgravering i læder

Læder er et organisk materiale, som kræver en erfaren gravør. Vi har heldigvis prøvet det meste før (vi har nemlig været i branchen i 23 år). Derfor kan vi også sikre dig et resultat, der sidder lige i skabet.

Fra det allerstørste logo til den allermindste tekst

Hvad du ønsker at få graveret i dine læderting, er op til dig. Vi graverer alt fra det største logo, du kan forestille dig, til den mindste tekst – helt efter dine ønsker.

Mørkebrunt, lysebrunt, sort, beige og farvet læder

Jo, ofte kan det lade sig gøre at lasergravere i både naturfarvet og indfarvet læder. Vi tester os frem til det bedste resultat, når du har fået et tilbud.

Har du ti "læderlapper" eller halvtreds forklæder? Intet problem!

Hos LaserMan har vi ingen minimumsantal pr. ordre (men med vores mængderabat bliver din stk.-pris billigst jo flere genstande, du skal have indgraveret på én gang).

Et lasergraveret logo i læder er meget mere end dét – det er et redskab til at styrke din virksomheds forretning

Skil dig positivt ud fra dine konkurrenter

Hvad gør du, som dine konkurrenter ikke gør? Gravering i læder kan være svaret. Brug det til at skille dig ud fra mængden.

Øg salgsværdien af dine produkter i læder

Med lasergravering kan du nemt gøre dine produkter i læder helt unikke at se på – og dermed øge deres salgsværdi.

Tiltræk nye kunder og samarbejdspartnere

En gravering er en smuk måde at brande din virksomhed på over for nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

prægning i læder med et logo

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Vi tager den gule Nokia-telefon, når du ringer, og svarer som regel på din mail inden for 3 timer i vores åbningstid. Det kalder vi god, “gammeldaws” kundeservice.

Det kan være nødvendigt at teste, hvordan et materiale reagerer på lasergravering – så vi kan sikre dig det optimale resultat. Derfor foretager vi ofte en prøvegravering, før vi sætter produktionen i gang.

Det gælder især for læder og andre organiske materialer, fordi farven og strukturen alt sammen har indflydelse på, hvordan resultatet kommer til at se ud.

Kontakt os her for at høre mere om en prøvegravering.

Jo flere genstande, du skal have indgraveret på samme tid, jo bedre bliver din stk.-pris pr. gravering. Det synes vi er almindelig sund fornuft.

Du kan nemt og hurtigt få fat på os i vores åbningstider. Vi er nemlig kun et opkald eller en mail væk. Derfor holder vi dig også opdateret på din ordre, hvis noget ikke går som forventet, eller vi har behov for, at du godkender ændringer.

Vi ved, det er vigtigt for vores kunder, at de får deres ting til tiden. Derfor aftaler vi altid en konkret leveringstid med dig, når du bestiller – så du kan være sikker på at overholde dine deadlines.

Har du brug for løbende at få udført laserindgravering? Så sikrer en fast prisaftale dig altid den bedste pris på faste bestillinger.

Kontakt os her for at få mere at vide om prisaftaler.

Vi forstår vigtigheden af en pålidelig leverandør, som leverer til tiden

Vi har nemlig hjulpet virksomheder som din i mere end to årtier. Derfor ved vi også, at du sikkert gerne vil se en prøve, blive holdt opdateret og have din ordre til aftalt leveringstid.

Sådan fungerer det

Vi er med dig i hele processen. Fra den første indledende snak, og til du står med din færdige graveringsordre i hænderne.

Få et gratis tilbud

Kontakt os og fortæl, hvad din opgave drejer sig om, gerne så detaljeret som muligt. Så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

læder gravering proces

Godkend korrekturen

Godkend den grafiske opsætning eller evt. de prøver, vi har lavet i samråd med dig. Dernæst går vi i gang med at udføre din opgave.

læderforklæder

Tag din ordre i brug

Afhent selv din færdige ordre hos os eller modtag den med pakkepost eller fragtmand til aftalt tid. Herefter kan du straks tage den i brug.

færdig prægning i læder

Har du spørgsmål om indgravering i læder?

Så find svaret i vores FAQ. Eller kontakt os og bliv klogere på, hvad der kan lade sig gøre, og hvad det koster (plus alt det andet, du sikkert spekulerer på).

Prisen på gravering i læder varierer. Det gør den, fordi ingen ordrer eller kunder er ens. Når vi udregner din pris, ser vi f.eks. på faktorer som opgavens omfang, frekvens og kompleksitet. Få et tilbud her.

Nej, vi har intet minimumsantal, du skal bestille pr. ordre. Men med vores mængderabat bliver din stk.-pris altid billigst jo flere genstande, du skal have indgraveret på én gang.

Ja, når du bestiller gravering i læder, leverer du som regel selv materialet. Det kan f.eks. være et parti forklæder eller plader beklædt med læder.

Kontakt os her for at få et tilbud.

Ja, når du bestiller gravering hos LaserMan, står vi altid for den grafiske opsætning af dit layout i vores graveringsprogram. Det er en fast del af vores arbejdsproces.

Derfor kan vi både hjælpe, hvis du kommer med et færdigt vektoriseret layout fra jeres grafiske afdeling, eller hvis du starter fra nul.

Uanset hvad får du altid den grafiske korrektur til godkendelse, før vi sætter produktionen i gang.

Kontakt os her for at høre nærmere.

Har du brug for at se en prøve på din færdige ordre? Så kontakt os for et tilbud på din opgave. Herefter hjælper vi med at arrangere en prøvegravering.

LaserMan er fortrinsvis leverandør til virksomheder og andre erhvervskunder.

Som privatperson er du velkommen til at henvende dig med en forespørgsel, men bemærk dog, at vi ikke indgraverer enkeltstående dåbsgaver, bryllupsgaver, smykker, skåle og lignende.

lasermans logo

Læn dig tilbage – og lad LaserMan tage hånd om din graveringsopgave

Aaahh… Kan du mærke det? Det er den afslappende følelse af, at din opgave er i hænderne på professionelle.

Aargau Advertising Agency Appenzell Ausserrhoden Advertising Agency Appenzell Innerrhoden Advertising Agency Basel-Landschaft Advertising Agency Basel-Stadt Advertising Agency Bern Advertising Agency Fribourg Advertising Agency Geneva (Cenevre) Advertising Agency Cenevre Advertising Agency Glarus Advertising Agency Graubünden Advertising Agency Jura Advertising Agency Lucerne (Luzern) Advertising Agency Neuchâtel Advertising Agency Nidwalden Advertising Agency Obwalden Advertising Agency Schaffhausen Advertising Agency Schwyz Advertising Agency Solothurn Advertising Agency St. Gallen Advertising Agency Thurgau Advertising Agency Ticino (Tessin) Advertising Agency Uri Advertising Agency Wallis Advertising Agency Vaud Advertising Agency Zug Advertising Agency Zurich (Zürih) Advertising Agency Aargau Werbeagentur Appenzell Ausserrhoden Werbeagentur Appenzell Innerrhoden Werbeagentur Basel-Landschaft Werbeagentur Basel-Stadt Werbeagentur Bern Werbeagentur Fribourg Werbeagentur Genf Werbeagentur Glarus Werbeagentur Graubünden Werbeagentur Jura Werbeagentur Luzern Werbeagentur Neuenburg Werbeagentur Nidwalden Werbeagentur Obwalden Werbeagentur Schaffhausen Werbeagentur Schwyz Werbeagentur Solothurn Werbeagentur St. Gallen Werbeagentur Thurgau Werbeagentur Tessin Werbeagentur Uri Werbeagentur Wallis Werbeagentur Waadt Werbeagentur Zug Werbeagentur Zürich Werbeagentur Switzerland Werbeagentur Schweiz Advertising Agency