Gravering i glas & sten

LaserMan udfører gravering i både glas og sten. Se eksempler på nogle få af de ting vi har graveret i glas og sten på denne side, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Hjem / Lasergravering / Gravering i glas & sten

Gravering af glas og sten: sæt et personligt præg på dit projekt

Lasergravering er velegnet til mange forskellige typer glas. Lasergraveringen bryder overfladen, som krakelerer i det isolerede område, hvor laserstrålen rammer. Graveringen vil derfor fremstå nærmest som en sandblæsning.

Ved at lasergravere i glas- og stenoverflader kan du sætte et personligt og unikt præg på dit projekt. Se eksempler på, hvad der er muligt i galleriet.

Gravering i mursten

Det er faktisk muligt at lasergravere mursten. Dog er resultatet meget afhængigt af stenens farve og det er derfor vigtigt med en prøvegravering.

Indgravering af granit

Dette organiske stykke granit blev givet som tak for modtagerens arbejdsindsats over de sidste ti år. En flot og permanent løsning.

Lasergraverede mursten

Hos LaserMan kan vi gravere mursten som disse til et byggeprojekt. Med mursten er stenens farve afgørende for resultatet.

Champagneglas med gravering

Graverede champagneglas med initialer og dato kan være den helt rigtige løsning til en særlig lejlighed.

Indgraveret glasvase

Lasergravering i glas er en smuk og enkel måde at tilføje virksomhedens logo som her på denne glasvase.

Gravering i whisky-glas

Dette flotte whisky-glas er graveret med virksomhedens logo i bunden for en diskret og permanent løsning.

Vil du vide mere?

Kan du ikke se den type glas- eller stengravering, du har brug for? Eller har du andre spørgsmål? Så kontakt os i dag og fortæl om dit projekt!

Gravering i glas og sten hos Laserman

Skal du bruge en indgravering i glas eller sten? Så kan LaserMan sikkert være behjælpelige. Vi graverer større og mindre partier glas, vaser, skåle og andre ting i mange typer glas og sten.

Eftersom sammensætningen af glas og sten varierer en del, kan det være relevant med en prøvegravering for at se, hvordan materialet opfører sig. Kontakt os for at høre mere vedrørende prøvegravering, eller hvis du har spørgsmål.

Champagneglas med gravering
Ærø Whisky glas med gravering

Priser på glas- og stengravering

Prisen på gravering i glas eller sten afhænger altid af dine ønsker og af opgavens omfang. Så kontakt os i dag og fortæl om, hvad du skal bruge og få et uforpligtende pristilbud!

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din graveringsopgave!